KO SMO MI

Montenegro Timing System se već 11 godina bavi mjerenjem vremena na državnim i međunarodnim sportskim takmičenjima (automobilizam, motociklizam i biciklizam) u Crnoj Gori. Od ove sezone smo pokrenuli sajt brzina.me i aplikaciju za live timing timingonline.me tj. uživo praćenje rezultata putem interneta. Na sajtu se mogu pogledati rezultati svih takmičenja, kalendar dolazećih događajima i sl.

Mjerimo vrijeme na sledećim takmičenjima:

  • Šampionat Crne Gore u automobilizmu
  • Karting prvenstvo Crne Gore
  • Winter Cup – Zimska liga u automobilizmu
  • Biciklizam – Downhill
KONTAKTIRAJTE NAS

NAJSAVREMENIJA OPREMA

Za mjerenje vremena koristimo najsavremeniju opremu proizvođača Tag Heuer – oficialni timing sistem na svim takmičenjima pod okriljem FIA (Svjetska automobilska asocijacija – Formula 1, 2, 3; WRC – svjetski reli šampionat; IRC – međunarodni reli šampionat; CEZ – Šampionat Centralno-evropske zone i dr.)

POVJERENJE

Osim na domaćim takmičenjima, mjerimo vrijeme i na međunarodnim takmičenjima koja se održavaju u Crnoj Gori. Tako nam je povjerenje ukazala i FIA – Svjetska automobilska asocijacija, pod čijim se okriljem organizuje i CEZ – Šampionat Centralnoevropske zone. U Crnoj Gori se voze dvije trke koje se boduju za ovo takmičenje i to Troica – Kotor i Lovćen – Cetinje.